EnglishArabicFrenchGermanItalianRussianSpanishTurkish | 02127021100 | [email protected] | Cihaz Takibi
Blog

Elektronik Posta Açılması Nasıl Yapılır?

Bir zamanlar Hotmail, internetin zirvesindeydi. Bugün de Hotmail hala gücünü koruyor denebilir. Kurumsal firmalarda çalışanlar, e-postalarını hotmail üzerinden almaya ve göndermeye devam ediyor. Günümüzde Gmail, Yahoo, Outlook.com, Mynet ve daha burada sayılamayacak kadar çok e-posta hizmeti veren kuruluş bulunmaktadır.

Elektronik Posta Açılması Nasıl Yapılır?

Bu e-posta hizmetleri ile kişisel veya iş ile ilgili mesajlar gönderip almak mümkün olmaktadır. Üstelik bu hesapları Outlook’a bağlayarak tek bir yerden yönetmek de mümkün olmaktadır.

Ancak bu hizmetleri veren servis sağlayacıların kendilerine göre farklı uygulamaları olduğu için, herbirinin e-posta, veya elektronik posta hesabı açma prosedürü farklıdır. Ama ortak noktaları hemen hemen hepsinin ücretsiz oluşudur. Ve hepsi de hesap sahiplerine oldukça geniş e-posta depolama imkanı vermektedir.

Örneğin, Gmail, diğer e-posta depolama sistemlerine göre daha hızlıdır ve daha geniş bir kapasiteye sahiptir. Gmail, Google teknolojisi ile birleşmiştir ve çok büyük veri depolama imkanı sunmaktadır. Fotoğrafları, dosyaları, gelen ve gönderilen mesajları saklamak ve ihtiyaca göre bunların içinde arama yapmak çok kolaydır.

Farklı e-posta sistemlerinin bir ortak özelliği de haberleşme yapılan kişilerin e-posta adreslerini otomatik kaydetmesi ve bir daha e-posta gönderilirken kolayca bulunmasıdır. Yine Gmail gibi bir kısım e-posta sistemleri, gelen mesajlarda spam veya virüs gibi zararlı yazılımları yakalayıp temizlemektedir.

Bu elektronik posta hesaplarından birini açmak, basit bir iş de olsa bazen kafa karıştırıcı da olabilir. Üstelik birden fazla e-posta sağlayıcı sitelerden farklı e-posta adresleri almak ve bunları Outlook’ta birbirine bağlayarak tek yerden yönetmek isteyenler için durum biraz daha karmaşık olabilir. Bu nedenle teknik destek hizmetleri veren firmalardan servis hizmeti alınması yararlı olabilir. Bu şekilde daha hızlı ve güvenilir hesaplar açılabilir ve Outlook kurulabilir.

Kuruluşumuz, kişi ve kuruluşlara bu yönde servis hizmeti vermektedir. Dünyaca bilinen ve en fazla kullanılan arama motoru Google’dır. Gmail ile yapılan anlaşma gereğince, Gmail bugün, Google tarafından sunulan reklam destekli ve ücretsiz bir e-posta hizmeti olmuştur. Günümüzde en fazla kullanılan e-posta servisidir. Gmail’i takip eden diğer e-posta servileri ise şunlardır: Yahoo Mail, Outlook.com, Yandex.Mail, iCloud Mail.

Uzman ekibimiz ve gelişmiş donanımlarımızla birlikte, her türlü sorununuz için teknik servis hizmetleri sunuyoruz.