EnglishArabicFrenchGermanItalianRussianSpanishTurkish | 02127021100 | [email protected] | Cihaz Takibi
Blog

Haftanın Her Gününde Açık Bilgisayar Servisi

Uzman kadromuz, kişi veya kuruluşlara, rakiplerine karşı ciddi bir avantaj sağlayan, 24 Saat Bilgisayar Desteği hizmeti vermektedir. Müşteri memnuniyetine önem veren şirketimiz, geleceği öngörerek ve tasarlayarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmaktadır.

Haftanın Her Gününde Açık Bilgisayar Servisi

Bu amaçla haftanın her günü ve günün her saati hizmet vererek, kaliteli hizmet anlayışı ile gerçekçi çözümler sunmaya ve bilgisayar servis sektöründeki lider konumunu sürdürmeye çalışmaktadır.

Dinamik bir teknisyen kadrosuna sahp olan şirketimiz, 7/24 servis hizmetini normal mesai saatleri içindeki servis hizmetlerinin yanında iki kanaldan daha sunmaktadır. Mesai satleri içinde olmayan, gece ortaya çıkan arızalarda veya haftasonu ya da resmi tatil günlerinde başı sıkışan bilgisayar kullanıcılarına, bütün işyerlerinin kapalı olduğu saatlerde de şirketimiz hizmet vermektedir.

Şirketimiz normal koşullarda, mesai saatleri içinde olsun olmasın 24 Saat Bilgisayar Desteği hizmetimizi, telefonla destek hatlarımız üzerinden vermektedir. Bilgisayarda ortaya çıkan arızanın veya problemin boyutu ne olursa olsun, şirketimizin (0212) 702 11 00 veya (0212) 702 33 00 numaralı hatları arandığında, teknisyenlerimiz problemi dinlemekte ve iki şekilde çözüm üretmektedir:

  • Eğer problem telefon ile yapılacak yönlendirmeler ile giderilebiliyorsa bu yoldan hizmet verilmektedir. Bu şekilde şirketimiz açısından ciddi anlamda bir kaynak tasarrufu sağlanmış olmaktadır.
  • Eğer problemin boyutları büyük ve mutlaka bilgisayarın bulunduğu yere gitmeyi gerektiriyorsa, bu durum da uygun bir zaman için randevu verilmekte ve randevu gününde problem yerinde çözülmeye çalışılmaktadır.

Şirketimiz, 24 Saat Bilgisayar Desteği hizmetimiz kapsamında uzaktan erişim yöntemini de kullanmaktadır. Bu yöntemde problemli bilgisayara belli yazılımlar kullanılarak internet üzerinden bağlanılmakta ve sanki teknisyenimiz o bilgisayarın gerçekten başındaymış gibi problemi çözmeye çalışmaktadır.

Uzaktan erişim yöntemi de şirketimiz açısından ciddi anlamda kaynak tasarrufu sağlamaktadır. Eğer bu şekilde bir çözüme ulaşılamaz ve mutlaka bilgisayarın bulunduğu yere gitmek gerekirse, yine müşteriye uygun bir zaman için randevu verilmekte ve randevu gününde problem yerinde çözülmeye çalışılmaktadır.

Şirketimiz her durumda, bu hizmetleri, bakım ve onarım anlaşması yapılan kişi ve kuruluşlara veriyor olsa da potansiyel müşterilere de bu yönde hizmet vermeye çalışmaktadır.

Uzman ekibimiz ve gelişmiş donanımlarımızla birlikte, her türlü sorununuz için teknik servis hizmetleri sunuyoruz.