EnglishArabicFrenchGermanItalianRussianSpanishTurkish | 02127021100 | [email protected] | Cihaz Takibi
Blog

Kablolarınızı Düzenli ve Güvende Tutmak için İpuçları

Ev elektroniğinizi fiziksel hasardan korumak kolay olabilir, ancak dikkatli olmazsanız güç kabloları takılma tehlikesi oluşturabilir. Kordonları kapılardan veya yoğun trafik alanlarından geçirmek birinin yaralanmasına neden olabilir, ayrıca bilgisayarınızın veya TV'nizin yere çarpmasına da neden olabilir. 

Kablolarınızı Düzenli ve Güvende Tutmak için İpuçları

Kablolarınızı dikkatli bir şekilde yönetin ve tüm fişe takılı elektronik cihazlarınızın sabit yüzeylere güvenli bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

  • Uzatma kablolarını düzenli olarak kullanıyor musunuz? Gerginlik veya yaya trafiği nedeniyle prizden çekildiklerini fark ederseniz, kabloların uçlarını gevşek bir düğümle birbirine bağlayın.
  • Çok sayıda şarj kablosu ve kablosu mu kullanıyorsunuz? Nadiren kullanılan kordonları ve kabloları sağlam bir kutu içinde dikey olarak duran tuvalet kağıdı tüplerinde saklayarak güvenli ve düzenli tutun.
  • Bilgisayar masanızda birbirine bağlı kablo karmaşası mı var? Her bir kabloyu tanımlamak için eski ekmek somunlarından torba klipsleri kullanın, böylece onu kaynağına kadar takip etmek zorunda kalmazsınız.
  • Sürekli kullandığınız başka kablolarınız var mı? Bağlayıcıları bazı timsah klipslerindeki kollardan geçirin ve masanızın kenarına sabitleyin, böylece ihtiyacınız olduğunda her zaman elinizin altında olsunlar.

Elektronik cihazlar bazen son derece karmaşık olabilirler. Elektronik cihazlarınızla ilgili çözemediğiniz bir sorun olduğunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Kuruluşumuz, eğitimli ve uzman bir kadro ve gelişmiş teknolojik donanımı ile, çok geniş bir kategoride teknik servis hizmetleri vermektedir.

Uzman ekibimiz ve gelişmiş donanımlarımızla birlikte, her türlü sorununuz için teknik servis hizmetleri sunuyoruz.