EnglishArabicFrenchGermanItalianRussianSpanishTurkish | 02127021100 | [email protected] | Cihaz Takibi
Blog

Kimler Uç Nokta Koruması Alır?

Uç Nokta Koruması, bir ağda yer alan son noktalarda (bilgisayarlar, mobil cihazlar, sunucular vb.) güvenlik önlemlerinin alınmasıdır. Bu koruma, bir saldırganın son noktaları hedef alarak ağa girmesini veya ağdan bilgi çalmasını engellemeyi amaçlar.

Kimler Uç Nokta Koruması Alır?

Uç Nokta Koruması, bilgisayarlar, mobil cihazlar ve diğer son noktalarda kullanılan güvenlik yazılımları, güncellemeler ve yapılandırmaları içerir. Bu koruma, kötü amaçlı yazılımların, virüslerin ve diğer tehditlerin son noktalara girmesini engeller.

Uç Nokta Koruması, ağın son noktalarının güvende olmasını sağlar. Bu, ağın tüm noktalarının korunmasına ek olarak, son noktalarda güvenlik açıkları olması durumunda, ağa giren zararlı yazılımların kontrol altına alınmasına da yardımcı olur.

Uç Nokta Koruması, tüm şirketler ve kurumlar için önemlidir. Ancak, özellikle finans, sağlık, eğitim, hükümet ve savunma sanayi gibi hassas verilerin işlendiği sektörlerde özellikle önemlidir. Bu sektörler, saldırganların hedef aldığı verileri içerebilir ve bu nedenle koruma önlemleri daha da önemlidir.

Uç Nokta Koruması, büyük ve küçük ölçekli işletmeler için de önemlidir. Küçük işletmeler, siber saldırıların daha az olası olduğunu düşünebilir, ancak bu yanıltıcı olabilir. Küçük işletmeler, büyük işletmeler kadar hassas verilere sahip olabilir ve bu nedenle koruma önlemleri almaları önemlidir.

Teknik servisimizdeki uzmanlar, müşterilerimizin işletmelerinin güvenliğini sağlamak için gerekli tüm önlemleri alarak, saldırganların son noktalarda bulunan cihazlara erişmelerini engellerler. Müşterilerimize, her zaman güncel güvenlik yazılımı kullanmalarını, güçlü şifreler kullanmalarını ve şüpheli bağlantılara veya cihazlara karşı dikkatli olmalarını önererek, güvenli bir iş ortamı sağlamalarına yardımcı oluyoruz.

Teknik Servis adlı firmamız, müşterilerimize özelleştirilmiş Uç Nokta Koruması hizmetleri sunarak, son noktalarında güvenliği sağlayarak, müşterilerimizin işletmelerinin güvenliğini sağlamaktadır.

Uzman ekibimiz ve gelişmiş donanımlarımızla birlikte, her türlü sorununuz için teknik servis hizmetleri sunuyoruz.