Sistem entegrasyonunun amacı, sadece kuruluşun iç sistemleri arasında değil, aynı zamanda kuruluşun birlikte çalıştığı üçüncü taraflar arasındaki iletişimi kolaylaştırmak ve basitleştirmektir. Sistem entegrasyonu, bilgi çıkışını hızlandırmaya ve işletim maliyetlerini düşürmeye yardımcı olur.
Sistem entegrasyonu, bir organizasyonun tüm bireysel parçalarının bir bütün olarak çalışmasını sağlamak için tüm sanal ve fiziksel bileşenleri tek bir uyumlu altyapıda birleştirme sürecidir. Fiziksel bileşenler tüm bilgisayar donanım modüllerinden oluşurken, sanal bileşenler yazılımlarda, uygulamalarda ve veri tabanlarında depolanan verilerden oluşur.
İşletmelerin sistem entegrasyonunu uygulamalarının asıl nedeni, üretkenliği ve günlük operasyonların kalitesini artırmak için tüm sistemlerin uyum içinde çalışmasını sağlamaktır.
Sistem entegrasyonunun başlıca avantajı, ilişkili tüm verilerin toplanması ve düzenlenmesidir. Bu şekilde çeşitli alt sistemler arasında verilerin alınması ve işlenmesi daha basitleşir. Sistem entegrasyonu ayrıca verilerin erişilebilirliğini iyileştirir. Bu arada sistem entegrasyonu, tekrarlayan manuel veri girişi ihtiyacını ortadan kaldırır ve verimliliği artırmaya yardımcı olur. Keza verilerin tek bir merkezi sistemde depolanmasını sağlar.
Kuruluşumuz, eğitimli ve uzman bir kadro ve gelişmiş teknolojik donanımı ile, yazılım teknik servis hizmetleri arasında, sistem entegrasyon için teknik servis hizmeti de vermektedir.